Μεταφορα στο εξωτερικο

Slider

Το τμήμα διεθνών μεταφορών της Delatolas Express Cargo στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό, ικανό να ανταποκριθεί υπεύθυνα στη μεταφορά της οικοσκευής σας, προς όλη την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, με ασφάλεια και συνέπεια.  Η εταιρεία μας διαθέτει ένα εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο.  Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των ειδών σας οδικώς, αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Για τον προγραμματισμό της μετακόμισης σας, η εταιρεία μας οργανώνει μια συνάντηση για να συζητήσει μαζί σας και να κατανοήσει πλήρως όλες τις πτυχές της μετακόμισης σας. Κατά τη συνάντηση σας ενημερώνουμε για τον τρόπο μεταφοράς, τον τρόπο συσκευασίας των ειδών καθώς και τους χρόνους ανταπόκρισης. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι η μεταφορά των ειδών οικοσκευής σας θα γίνει με τον πλέον ασφαλή τρόπο

Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τον εκτελωνισμό των ειδών σας εφόσον αυτό απαιτείται. Οι τελωνειακές διαδικασίες είναι ποικίλες και περίπλοκες. Η DELATOLAS εξασφαλίζει ότι όλα τα έγγραφα είναι σωστά και ότι οι αποστολές συμμορφώνονται με τους κανόνες της χώρας προορισμού.